Научете немски онлайн


Научете немски онлайн
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Обучение по немски език
Това е приложение за тестване и изучаване на немски език за най-кратко време, като използвате най-важните немски думи, използвани в ежедневието.

Програмата за обучение по немски език предлага:
Най-често използваните думи в немския език
Научете най-често използваните думи
слушайте думите
Учете чрез тестове
Разни тестове
Тест за асоцииране на думи
Учене на немски език
Тест за отгатване на думи
Тестове за конюгиране
немски букви
Изпитни въпроси за немско гражданство


Основни функции:

- Курс по немски език: отключете своя потенциал с нашия интерактивен курс по немски език. Този курс обхваща умения по немски език от начинаещи до напреднали и е идеален за всеки, който иска да научи нов език.

- Онлайн курс по немски: Потопете се в радостта от онлайн обучението! С нашия курс „Немски онлайн“ можете да научите немски постепенно и да напредвате със собствено темпо, като използвате интерактивни уроци, упражнения и тестове, когато и където и да сте.

- Немски език b1 a1: Започнете обучението си по немски език със солидна основа. Нашето приложение предоставя специални уроци за нивата на немски език "A1" и "B1", за да сте сигурни, че ще научите основите правилно.

Защо трябва да използвате нашето приложение:

Alpha German: Изживейте езиковото обучение с подхода „Alpha German“. Нашето приложение съчетава внимателно проектирани уроци с увлекателни упражнения, за да подобри вашето обучение.

Немски и фарси: Открийте общите езикови точки между немски и фарси без никакви проблеми. Нашето приложение насърчава бързото изучаване на немски от „немски и фарси“, за да се развие задълбочено разбиране на двата езика.

Разгърнете своя езиков потенциал:

Курс по немски: Подобрете уменията си по немски с внимателно проектирани курсове. Нашето приложение ви превежда през всяка стъпка на обучение.

Интерактивно образование: процъфтявайте в света на интерактивното образование. Нашето приложение надхвърля традиционните методи и добавя реални упражнения, тестове и сценарии, за да допълни вашето обучение.

Изтеглете нашето приложение сега и започнете пътуването на изучаване на немски с докосване на персийски. Кажете сбогом на езиковите бариери и добре дошли в свят, пълен с възможности. "Научете немски" никога не е било толкова достъпно и приятно!
...


Приложението се актуализира от време на време, моля, оценете положителното, за да насърчите приложението и ви желаем приятно прекарване на времето за изучаване на немски.

What's New in Version 1.0.7

Подобрения на кода

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10